Headquarters Office Entrance

Project to renovate the head-office entrance that greets valued customers. The space was designed to be hospitable based on the concept of conveying what has been made for the future. A photographic lineup of new and old products and digital content aim to make visitors feel and emphasize with the spirit and company culture included in company policies and the future envisioned by DENSO, respectively.
Booklets were also created to support the display contents. Providing customers with booklets promotes an understanding of DENSO and conveys a spirit of hospitality. Elements that provide a feeling of the company's history and brand image are inlaid in the relaxing space, which is covered with original tiles made using the soil of Aichi Prefecture, Japan.

Brand Promotion Dept.

- Works -